رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

هشدار درباره افزایش مصرف برق و گاز

سخنگوی صنعت برق کشور گفت: اعمال خاموشی یک در میان روشنایی معابر برای جلوگیری از اعمال خاموشی در بخش خانگی انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۰۸ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 28
کد خبر: ۷۲۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصطفی رجبی مشهدی با بیان این که افزایش مصرف انرژی برق و گاز در بخش خانگی کشور فشار مضاعفی به صنعت برق وارد کرده است افزود: مشترکان برق باید برای تداوم خدمت‌رسانی این صنعت در کشور، در مصرف گاز و برق صرفه‌جویی کنند.

 

وی با اشاره به اجرای طرح خاموشی یک‌درمیان روشنایی معابر و روشنایی بزرگ‌راه‌ها پس از ساعت ۲۱ گفت: باتوجه به محدودیت شبانه تردد در شهر‌های نارنجی و قرمز، روشن بودن تابلو‌های بانک‌ها یا بیلبورد‌های تبلیغاتی غیرضروری است و نتیجه‌ای جز هدررفت سرمایه ملی ندارد بنابراین صنعت برق اقدام به صرفه‌جویی را از هفته پیش آغاز کرده و با یکی‌درمیان کردن روشنایی معابر و حذف روشنایی غیرضروری در جاده‌ها حداقل به‌میزان ۵۰۰ مگاوات صرفه‌جویی ایجاد کرده است.

 

سخنگوی صنعت برق با اشاره به اینکه اجرای این طرح، برای اعمال نکردن خاموشی در بخش خانگی است افزود: با اعمال خاموشی در روشنایی معابر، روزانه ۱ تا ۱.۵ میلیون مترمکعب در مصرف گاز صرفه‌جویی خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه هر ۱۰ درصد صرفه‌جویی در مصرف برق, ۷۰ میلیون مترمکعب صرفه‌جویی در مصرف گاز را به‌همراه دارد ادامه داد: در صورتی که مردم به‌ویژه در مناطق گرمسیر، میزان مصرف برق و گاز خود را در حدود ۱۰ درصد کاهش دهند، با اطمینان از این شرایط بدون اعمال خاموشی عبور خواهیم کرد.

 

رجبی مشهدی با بیان اینکه میزان مصرف برق در کشور ۴.۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است گفت: صرفه‌جویی در مصرف گاز و برق، برای کمک به ساکنان مناطق سردسیر که از برق برای گرمایش نیز استفاده می‌کنند بسیار ضروری است.

 

وی با اعلام اینکه "با هماهنگی خوب بین شرکت‌های ملی گاز و نفت ایران با صنعت برق، تاکنون هیچ‌گونه خاموشی در کشور نداشته‌ایم" اضافه کرد: باتوجه به اینکه در فصل سرد سال، مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری به‌میزان چشمگیری افزایش می‌یابد سوخت‌رسانی به نیروگاه‌ها با محدودیت‌هایی مواجه می‌شود که مردم با دقت در مصرف انرژی و پرهیز از مصارف غیرضروری، می‌توانند از اعمال خاموشی جلوگیری کنند.

 

سخنگوی صنعت برق تأکید کرد: استفاده بیشتر از نور طبیعی و خاموش کردن لامپ‌های اضافی، تنظیم وسایل گرمایشی در دمای آسایش، پوشیدن لباس گرم در منزل و جلوگیری از هدررفت انرژی با پوشاندن درز‌ها و موارد مشابه نسبت به کاهش مصرف انرژی در زمستان، راهکار‌های ساده و بدون هزینه برای عبور از این شرایط است.

 

رجبی مشهدی با ابراز این که روند افزایشی مصرف انرژی، صنعت برق را وارد محدوده هشدار کرده است، گفت: هرچند که صنعت برق در تلاش برای پایداری شبکه برق و استمرار این خدمت است، اما به‌منظور پایدار نگه‌داشتن شبکه برق، ضروری است که از مصارف غیرضروری جلوگیری شود.

 

وی افزود: طبق توافق انجام‌شده، دستورالعمل محدودیت در استفاده از وسایل گرمایشی به سازمان‌های دولتی ابلاغ شده است که طبق آن وسایل سرمایشی ادارات از ساعت ۸ صبح فعال و تا ساعت ۱۱ روشن خواهد بود و پس از آن به‌دلیل گرمتر شدن هوا این سیستم‌ها به‌صورت خودکار خاموش می‌شوند./ تسنیم

ارسال نظر